PrimaVillas

Hieronder treft u de laatste ervaringen, reviews en beoordelingen met PrimaVillas. Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door Feedback Company aan de hand van onze huisregels.

75 Reviews

PrimaVillas heeft 75 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3 uit 10

Laatste Reviews

9.3
10

06/12/2023 22:57

Voordat wij hadden besloten om onze droom na te leven hadden we al uitgebreid contact gehad met Jan. Zijn tips en adviezen hebben ertoe geleid dat we de keuze hebben gemaakt ervoor te gaan. Een Spaans huis! Voordat we zover waren zijn we goed op de hoogte gebracht door Jan en Michelle van de verschillende wijken in de omgeving van Javea. Michelle heeft ons zeer goed geholpen om afspraken in te plannen bij huizen die aan onze wensen voldeden. Eenmaal verliefd geworden op ons huis in Moraira heeft Berry ons heel goed begeleid in de bezichtigingen en de mogelijkheden. De zwembadaannemer was zelfs al bij de bezichtiging. Na een goed advies en onderhandeling door Berry was het bod diezelfde dag nog geaccepteerd. Maar dan begint het echt proces pas, waar Prima Villa’s zich in onderscheid. De zorg om het van a tot z goed te regelen. Van een NIE tot aan een bankrekening en een goede locale advocaat die vloeiend Nederlands spreekt. Eenmaal bij de Notaris. Werden we nog extra bijgestaan door Berry. Zelfs een jaar na de aankoop en volop in de verbouwingen komt Berry nog buurten of de aannemers wel goed werk leveren. Kortom, ik kan Prima Villa’s met Michelle, Jan en Berry ten zeerste aanbevelen vanwege hun (locale) expertise en vanwege de ontzorging van de eerste dag tot ver na de aankoop.

  • Klanttevredenheidsonderzoek
9

13/10/2023 15:23

Positieve en prettige ervaring, waarbij het team van PrimaVillas je het gehele proces bijstaat gedurende de oriëntatie, bezichtigingen, aankoop en nazorg. In het bijzonder willen wij de open, eerlijke en prettige samenwerking met Berry benoemen tijdens de verscheidene bezichtigingen en de nazorg/advisering na de aankoop van onze woning.

  • Klanttevredenheidsonderzoek
10

02/10/2023 16:22

Vanaf dag 1 is het contact met PrimaVillas heel goed geweest. Aan het begin van onze zoektocht heeft Jan alle tijd genomen om ons te helpen bij de orientatie en hebben we ook kennis gemaakt met zijn familie. We hebben dit als warm en prettig ervaren. Tijdens onze zoektocht was Michelle altijd bereikbaar, zeer vakkundig, behulpzaam en professioneel. Tijdens de bezichtigingen was Berry er altijd bij. Zijn kennis, ervaring en adviezen waren heel waardevol en eerlijk. Wat we ook als zeer prettig hebben ervaren is dat we ook nog terecht kunnen bij PrimaVillas na de aankoop. Gaat het over contacten mbt advocaten/beveiliging/verbouwingen etc, PrimaVillas kan daar ook bij helpen. Jan, Michelle en Berry onze hartelijke dank voor jullie fantastische begeleiding tijdens de zoektocht naar ons droomhuis. We did it!

  • Klanttevredenheidsonderzoek
Bekijk alle reviews

of

Bezoek website