PrimaVillas

Verdistraat 80, 1817JG Alkmaar
Website

Hieronder treft u de laatste ervaringen, reviews en beoordelingen met PrimaVillas. Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden.nl aan de hand van onze review richtlijnen en redactiebeleid.

Selecteer een vragenlijst

NPS meting

Voor u de vragenlijst invult, zouden we u willen vragen om onderstaand formulier in te vullen. De gegevens dienen ter controle, zodat we er zeker van kunnen zijn dat uw reactie oprecht is. Tevreden.nl ontleent zich geen rechten aan uw gegevens. Voor meer informatie zie onze Privacy & Disclaimer beleid hier.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit zonder toestemming met anderen gedeeld.

61 Beoordelingen

PrimaVillas heeft 61 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3 uit 10

Laatste Reviews

9.3
9

18/04/2022 21:17

PrimaVillas

Onze wens: een huis in Spanje! Dus contact gemaakt met Jan na aanbeveling van vrienden. We hadden een wensenlijst en zelf al eerder woningen uitgezocht. Michele ging daarmee aan de slag en zocht alles goed uit daarna maakte ze een planning. Met Jan gingen we op pad om verschillende huizen te bekijken. Jan kent de buurt goed en gaf ook eerlijke meningen over de huizen. Jan en Michelle zijn een goed duo met oog voor onze wensen. Ze werken samen met een top advocate die ook nog Nederlands spreekt. Uiteindelijk hebben we ons huis gevonden. Nadat we de koopovereenkomst getekend hadden hebben we met Jan en MIchelle getoost op ons huis.

 • Heer AGM Senssen
 • Klanttevredenheidsonderzoek
10

24/03/2022 22:14

PrimaVillas

We hadden een prettig contact met Jan en Michelle, ze zijn zeer professioneel, behulpzaam en aardig. Jan heeft ons goed begeleid bij de aankoop van ons huis in Javea, hij heeft veel kennis van zaken en daar hebben we veel aan gehad.

 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

22/03/2022 20:19

PrimaVillas

Prima begeleiding door Jan en Michelle van eerste kennismaking met Javea, onderhandeling tot definitieve aankoop. Ook heel goede ondersteuning bij de documentatie en notariële afwikkeling, kortom een super betrouwbare Nederlandse aankoop-makelaar !

 • Joost en Loes van Leeuwen
 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

21/03/2022 22:07

PrimaVillas

Nadat wij onze wensen hebben doorgegeven, zijn Jan en Michelle voor ons aan de slag gegaan met de zoektocht na een passende woning. De lijntjes zijn kort, de communicatie verloopt snel/prettig en ze geven je een vertrouwd gevoel. Informele sfeer gaat samen met een goede kennis van de markt/deskundigheid.

 • Heer/mevrouw Wagenaar
 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

19/03/2022 12:40

PrimaVillas

Dankzij PrimaVillas hebben we het perfecte appartement gevonden in Spanje. Het begon met de oriëntatie en de kennismaking in Nederland. Dat was al een goeie start. Daarna de zoektocht in Spanje. In zeer korte tijd hebben we diverse appartementen bezocht, en na een paar dagen hadden we al het juiste appartement gevonden. We werden daarin goed begeleid, en het was bovendien ook nog gezellig met Jan Bloem.

 • Klanttevredenheidsonderzoek
10

16/03/2022 19:49

PrimaVillas

Na eerst geruime tijd zonder aankoopmakelaar zelf op zoek te zijn geweest naar het juiste huis in de omgeving van Javea, kwamen wij via via in contact met Jan en Michelle Bloem van PrimaVillas. Vanaf het eerste contact hadden wij vertrouwen in het feit dat zij ons zouden kunnen helpen om het juiste huis te vinden en de aankoop op op een goede manier te begeleiden. Dit vertrouwen is nooit beschaamd en zelfs nog overtroffen. Het huis wat wij uiteindelijk hebben aangekocht is door Michelle en Jan gevonden en was precies wat wij zochten. Michelle en Jan waren altijd beschikbaar om ons bij te staan en vragen te beantwoorden. De communicatie was geweldig en alles was uitstekend geregeld.

 • Heer/mevrouw Vredenbregt
 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

16/03/2022 17:11

PrimaVillas

Onze reactie hierop kunnen wij erg tevreden zijn over de professionele mensen,zoals Jan, en Michelle , die ons erg fijn geholpen hebben met het vinden van onze nieuwe woning in Xabia. Mijn vrouw wilde een nieuw en modern huis, en ik had graag een echt Spaans oud huis willen hebben. Achteraf zijn we er blij mee ,met onze keuze. Toch nieuw en modern, met uitzicht op de montgo en zee. Hartelijk dank voor de begeleiding. Wij wonen hier heel fijn .André & Petra

 • Klanttevredenheidsonderzoek
10

15/03/2022 18:37

PrimaVillas

Het proces verliep aanvankelijk bijzonder, omdat we PrimaVillas overgehaald hebben om voor ons op een afwijkende manier met een huis aan de slag te gaan buiten het werkgebied. Uiteindelijk is dit huis, na lang wachten en veel gedoe van de andere kant, toch niet doorgegaan. Ondanks alle gedoe bleef PrimaVillas hun werk uitstekend doen! Uiteindelijk hebben we dank zij PrimaVillas een ander huis gevonden: veel mooier en geen gedoe. Sinds vorige week zijn we daarvan de trotse eigenaren: nogmaals veel dank, Jan en Michelle!

 • Hans en Marlies Krul
 • Klanttevredenheidsonderzoek
10

08/11/2021 22:08

PrimaVillas

De begeleiding vanuit PrimaVillas was top. Persoonlijk, veel kennis van de lokale markt en super goede service. Met veel handige tips en ook eerlijk advies. We blijven dan ook in contact met Jan en Michelle maar nu voor de gezelligheid omdat de aankoop inmiddels gelukt is!

 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

08/11/2021 21:53

PrimaVillas

Zeer, zeer goed. Begeleiding en advies gaan ze (Jan en Michelle) voor 200%. Met minder nemen ze gewoon geen genoegen. Eerlijk, transparant. Alle voor/nadelen en oplossingen worden uitvoerig besproken, uitgezocht en (als het ook kan) opgelost. Ze zijn echt pas tevreden als de klant het is.

 • Van Dorssen
 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

02/10/2021 13:31

PrimaVillas

Via vrienden die een huis via Prima Villas hebben gekocht zijn we in contact gekomen met Jan. Al snel kwam Michelle ook in beeld. Wij hadden 1 huis op het oog en Jan en Michelle hebben geregeld dat wij dat voor een weekend konden huren. Datzelfde weekend ook nog meer huizen bezocht. Het eerste huis werd het niet, maar op een ander huis werden we meteen verliefd. Maar we waren er maar een lang weekend. We wilden alle kosten op een rijtje krijgen. Jan regelde meteen een afspraak met een aannemer en nog andere dingen. Zo hadden we bij thuiskomst meteen een goed totaal plaatje. Diezelfde week hadden we het al gekocht. Jan en Michelle hielpen ons met alles, het is toch anders een huis in Spanje te kopen. Alles liep op rolletjes en Jan en Michelle informeerden ons steeds heel goed. Zelfs al was het hun zomervakantie, alles liep door. Nu de overdracht gehad en zo blij dat we het via deze weg konden doen. Als je een huis zoekt in Xabia en omgeving zou ik zeker contact met Prima Villa's opnemen. Je wordt ontzorgd.

 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

23/09/2021 19:50

PrimaVillas

Wij waren al door vrienden getipt die reeds een positieve ervaring hadden. Dit hebben Jan en Michelle volledig waargemaakt. Het zoeken en plannen van de te bezichtigen huizen ging heel efficiënt. De uiteindelijke bezichtiging zelf en de rondleiding voelde bijna als een feestje. Jan voelde na een aantal huizen precies aan wat wij zochten en kwam met een huis dat ons droomhuis is geworden. Wij zijn hier super blij mee! Ook met betrekking tot notaris, welke bank, advocaat etc. zijn wij volledig ontzorgd. En heel goed geholpen. Haro en Philo

 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

13/09/2021 12:29

PrimaVillas

Algemene ervaring is heel positief! Michelle is enorm betrokken en heeft ons heel goed helpen zoeken in het aanbod. De afspraken plannen ging ook heel prettig en soepel, zij weet precies wie ze hiervoor moet benaderen en dat is voor ons toch echt heel lastig zo niet te doen. Met Jan hebben we in Spanje behoorlijk wat huizen gezien en dat was heel leuk en informatief. Jan heeft ons veel kunnen vertellen over de voor en nadelen van wijken en bepaalde type huizen. Alles ging zo ontspannen dat het leek of we elkaar al jaren kende, wat ertoe heeft geleid dat we redelijk snel wisten wat we zochten en vooral wat niet.....kortom fijne ervaring met de inspanning van Jan, Michelle en Afra.

 • Klanttevredenheidsonderzoek
10

01/07/2021 13:07

PrimaVillas

Laten we maar meteen met de deur in huis valllen..., zonder de oprechte kennismaking met Michelle en Jan bij ons thuis in NL hadden we dit feest nooit gerealiseerd. Die ontmoeting was bijzonder omdat alles waar we kritisch over zouden kunnen zijn omsloeg in een apart soort vertrouwen. Vreemd als je bedenkt dat het niet zomaar een plannetje is.....een huis kopen in Spanje. Dat vertrouwen is tot in detail door Prima Villas waargemaakt. De schema's van Michelle, de gepaste voorpret, de bezichtigingen overeenkomstig onze wensen met Jan in Javea en daardoor een volledig inzicht in de verschillen op de huizenmarkt, op een unieke manier. Alles rustig en relaxed, zonder druk,.... alsof een vriend daar je wat rondrijdt. Tja, ..en dan ineens is het zover, de keuze gemaakt en de onderhandeling gestart. Jan heeft vervolgens alle contacten die nodig zijn aan het werk gezet, van bank tot jurist en meer. Nu we 'geland' zijn in ons nieuwe onderkomen, dromen we heerlijk verder met onze plannen. Zin in een goed idee.... bel PrimaVillas, Go For It! Jan, Michelle, Aafra, heel veel dank

 • frank en joke van der laan
 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

20/06/2021 23:07

PrimaVillas

Jan en Michelle hebben ons heel goed beholpen bij de aankoop van onze woning. Ze snapten onze wensen en waren perfecte begeleiders. Zowel Jan als Michelle wekken met hun persoonlijke benadering én netwerk vertrouwen en hebben ons daarmee enorm goed op weg geholpen voorafgaand, tijdens en na de koop van ons prachtige huis. Een aanrader voor iedereen die in Javéa of omgeving op zoek is naar een huis.

 • Klanttevredenheidsonderzoek
10

17/06/2021 19:11

PrimaVillas

Wat een verrassing om voor de bezichtiging van de huizen eerst de omgeving te verkennen, vanuit het kantoor thuis in Javea. In een ongedwongen, open sfeer deelde Jan (en Afra) ervaringen en veel informatie. Het te lopen traject, kennis van de omgeving, van goede vaklui, van betrouwbare partners, tussenpersonen, lekkere restaurants, leuke plekjes etc. Met Michelle, hun dochter, maakten we helaas slechts on line kennis; wat een kanjer voor de regelzaken; snel en doelgericht. Ook waren we onder de indruk van de heldere overzichtelijke website. Afgelopen week was de daadwerkelijke overdracht. Ook dat was tot in de puntjes geregeld. Met s’avonds een verrassing; proost op de overeenkomst!

 • Hilma Kadijk en Fred Mastenbroek
 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

14/06/2021 21:05

PrimaVillas

Wij zijn afgegaan op “ons gevoel “ om met Prima Villas dit traject aan te gaan, en dat klopte van begin tot eind . Oprecht, puur en eerlijk . En mooi te zien, een echte & hechte band binnen dit familie bedrijf !!! Zeker ook de nazorg niet te vergeten … chapeau Wij gaan genieten van ons droomhuis ???????? D & M

 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

04/05/2021 14:43

PrimaVillas

Best spannend een huis kopen in het buitenland. Na onze eerste kennismaking bij ons thuis wisten we dat Jan en Michelle van primavillas de juiste personen waren om ons te begeleiden in de zoektocht naar onze droomwoning in Spanje. Jan en Michelle bedankt voor jullie inzet. René & Belinda.

 • Heer/mevrouw René & Belinda
 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

26/04/2021 20:39

PrimaVillas

Jan Bloem heeft ons goed geholpen tijdens onze oriëntatie naar het juist besluit om in Spanje het juiste huis te kopen. Dit door ons altijd goed van de voor en nadelen van de bezochte object met ons nadien te analyseren. Dit heeft er na een lange zoektocht toe geleid dat we ons droom huis hebben gevonden.

 • Heer/mevrouw Wiebe & Jannie Bouma
 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

19/02/2021 20:18

PrimaVillas

Goed. Verstand. Reeel. Rustig.

 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

17/02/2021 11:09

PrimaVillas

PrimaVillas heeft veel kennis en een groot netwerk. Het heeft ons enorm geholpen een mooi huis te kopen in Javea. Daarbij waren het ook hele gezellige dagen. Een fijne ervaring!

 • Klanttevredenheidsonderzoek
10

09/02/2021 10:31

PrimaVillas

zeer plezierige ervaring en een luisterend oor, wij gaan ervan uit dat onze mening nog zo is na de bouw van ons nieuwe huis en hebben al het vertrouwen in Prima Villas. Opvallend is ook de slagkracht van Jan Bloem. Hij komt met de juiste notaris en de juiste advocaat en kent de markt.

 • Henny Dobbelaar
 • Klanttevredenheidsonderzoek
10

02/02/2021 16:49

PrimaVillas

"Wij zijn heel erg tevreden over de geleverde diensten. We hebben samengewerkt met Jan Bloem, hij is heel gedreven en enthousiast daarom zijn we dan ook met hem in zee gegaan. Hele fijne communicatie en bijna altijd bereikbaar dat gaf echt het gevoel dat hij helemaal voor ons ging! Daarnaast heeft Jan een goed beeld van de huidige markt. Aanrader!"

 • Alexander en Natalia
 • Klanttevredenheidsonderzoek
10

15/03/2020 15:57

PrimaVillas

Overall tevreden! Zeer tevreden.

 • Heer/mevrouw Carola van der Molen
 • Klanttevredenheidsonderzoek

Scores PrimaVillas

Locatiescore afgelopen 12 maanden