PrimaVillas

Verdistraat 80, 1817JG Alkmaar
Website

Hieronder treft u de laatste ervaringen, reviews en beoordelingen met PrimaVillas. Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden.nl aan de hand van onze review richtlijnen en redactiebeleid.

Selecteer een vragenlijst

NPS meting

Voor u de vragenlijst invult, zouden we u willen vragen om onderstaand formulier in te vullen. De gegevens dienen ter controle, zodat we er zeker van kunnen zijn dat uw reactie oprecht is. Tevreden.nl ontleent zich geen rechten aan uw gegevens. Voor meer informatie zie onze Privacy & Disclaimer beleid hier.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit zonder toestemming met anderen gedeeld.

37 Beoordelingen

PrimaVillas heeft 37 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3 uit 10

Laatste Reviews

9.3
10

15/03/2020 15:57

PrimaVillas

Overall tevreden! Zeer tevreden.

 • Heer/mevrouw Carola van der Molen
 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

15/03/2020 12:11

PrimaVillas

Vanaf de dag van ontmoeting met het team voel je aan dat Primavillas heel graag wil dat je gaat slagen in de aankoop van je droomhuis. Goede adviezen en begeleiding. In deze wereld van verdienmodellen is het fijn met iemand te werken die gelooft in wat hij doet en er veel plezier van heeft om jou te laten slagen in je doelen halen. we hebben het ervaren als een zeer prettig proces.

 • Klanttevredenheidsonderzoek
8

15/03/2020 11:00

PrimaVillas

We zijn zeer tevreden met dekbegeleiding van primavillas.

 • Klanttevredenheidsonderzoek
10

15/03/2020 10:04

PrimaVillas

Wij zijn van begin ( op de site chatten met Michelle ) tot en met onze aankoop enorm goed begeleid en geholpen door Jan Bloem en Michelle. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en Jan heeft ons Javea leren kennen. We hebben in meerdere bezoeken vele huizen bezichtigd en we hebben inmiddels ons ideale vakantiehuis gekocht. Dit alles van a tot z uitstekend begeleid door Jan en Michelle en het door hun zorgvuldig opgebouwde netwerk van deskundige mensen. Wij raden dan ook iedereen aan die plannen heeft om een huis in Spanje te kopen contact met Prima Villas op te nemen. Er zijn veel valkuilen als je een huis in Spanje wilt kopen en Jan heeft ons daar voor behoed, wij kunnen nu zorgeloos genieten van ons huis. Tot slot nog de nazorg, op alle vragen krijg je een antwoord, van waar koop je het lekkerste broodje tot welke aannemer kan ik het beste nemen, je hebt na aankoop van een huis veel zaken die geregeld moeten worden en daar zijn wij echt top mee geholpen.

 • Wijnberg
 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

14/03/2020 18:51

PrimaVillas

Mijn/onze ervaring is uitstekend, wij hebben nog maar een korte samenwerking met Jan en Michelle, omdat we nog maar in een beginfase zitten van een huis te bouwen in Javea. Maar tot nu toe alleen maar lof!!! Ze hebben ons enorm geholpen met allerlei verschillende zaken, en veel informatie gegeven omtrent omgeving/grondstukken etc. Het gevoel was meteen goed, ik ga dan ook met heel veel vertrouwen de bouw van een huis tegemoet samen met Jan en de mensen waar Primavillas mee samenwerkt.

 • Heer/mevrouw Marjan Paans
 • Klanttevredenheidsonderzoek
10

14/03/2020 09:44

PrimaVillas

Geen betere makelaar dan Jan kunnen wensen. Goed bereikbaar en altijd snel antwoord. Deskundig advies. Uitstekende service, heel vriendelijke en betrouwbaar! Bravo !! Begeleiding was super!!!

 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

22/11/2019 19:27

PrimaVillas

De begeleiding door prima villa s was geweldig; zeer snelle en adequate reactie en terugkoppeling op vragen. Daarnaast heeft prima villa s een goed en deskundig netwerk aan deskundigen (advocaat / notaris / aannemer / en dergelijke). Dus ook het traject na de aankoop was meer dan adequaat geborgd.

 • Heer Dierdorp
 • Klanttevredenheidsonderzoek
10

22/11/2019 14:33

PrimaVillas

Zie vraag 3. ik heb geen andere referenties, maar wel spook verhalen waar je als potentiële koper niet van opknapt. PrimaVillas is voor ons een prima adres gebleken met een uitstekende dienstverlening.

 • Heer De Vries
 • Klanttevredenheidsonderzoek
10

02/06/2019 11:49

PrimaVillas

Na benadering van hun website heel professioneel benaderd en met raad en daad geholpen. Naast het gekozen huis andere villas aanbevolen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van het woningaanbod. . Bij bezichtigingen een onpartijdig oordeel en ons attent maken op de plussen en minnen van de villas. Tijdens en na aankoop van de woning ook een super begeleiding gehad. Met iedereen waarmee Primavillas samen werkt zoals bv advocaat ( spreekt Nederlands) ook zeer goed en fijn contact gehad. Kortom: Primavillas is een echte aanrader. Zullen zeker contact houden. Kunnen het iedereen aan bevelen.

 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

03/04/2019 14:56

PrimaVillas

Het eerste contact met PrimaVillas verliep via de website, wij hadden dus geen referenties. Na een telefoongesprek waarin we duidelijk konden uitleggen waar we naar op zoek waren, zijn wij naar Spanje (Javea) gegaan. Het advies van PrimaVillas was om 2 dagen de tijd te hebben voor een rondleiding door de omgeving en het bekijken van huizen. Voor ons was het de eerste kennismaking met die omgeving en de rondleiding gaf een goede indruk en heel veel informatie. De volgende dag werden wij voorgesteld aan een bouworganisatie die villa's in aanbouw had op verschillende locaties. De afspraken waren goed voorbereid en het bezoek was daardoor zeer efficiënt: een gesprek bij de bouworganisatie, rondleiding op verschillende percelen in aanbouw en ook een rondleiding door een villa die gereed was. Door deze efficiënte manier van werken en de antwoorden op alle vragen die wij aan PrimaVillas konden stellen, hebben wij al snel een keuze kunnen maken voor een prachtig project in aanbouw. Van de aankoop van de villa hebben wij nooit een moment spijt gehad en ook hebben wij niet getwijfeld aan de deskundigheid van alle partijen die betrokken waren. Door de heldere adviezen van PrimaVillas en de nuttige contacten (zoals Nederlands sprekende advocaat, verzekeringsadviseur, accountant) hebben wij het traject als uitermate plezierig en niet stressvol ervaren. Kortom een aanrader om begeleiding te zoeken bij PrimaVillas voor de aankoop van onroerend goed in het buitenland!

 • Heer/mevrouw Melis
 • Klanttevredenheidsonderzoek
8

03/04/2019 14:34

PrimaVillas

Fijne benadering. Laten je goed kennis maken met de omgeving, waardoor je eerst een goede indruk krijgt waar je aan het zoeken bent. Korte lijnen in de communicatie. Eerlijk en oprecht.

 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

02/08/2018 11:27

PrimaVillas

uitstekend

 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

31/07/2018 08:25

PrimaVillas

Wij zijn uitstekend begeleid door Jan Bloem in dit traject. Hij kwam eerst bij ons thuis in Nederland om onze behoefte te inventariseren. Dat doet hij op en hele prettige, onafhankelijke manier. Vervolgens heeft hij ons de zoekregio in Spanje laten zien. Dat gaf ons een heel goed beeld van de plekken waar we wel of juist niet wilden zitten. En ook in het proces van zoeken tot aankoop hebben zij ons uitstekend begeleid. Absoluut een aanrader!

 • Klanttevredenheidsonderzoek
10

14/05/2018 14:37

PrimaVillas

Jan begreep heel precies naar welke soort woning we op zoek waren. Hij pikte er de voor ons perfecte woning uit. We konden in alle vertrouwen het aankoop-proces doorlopen, met hem aan onze zijde. Telkens we onzeker waren was hij er om ons te begeleiden.

 • Mevrouw Motté
 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

13/05/2018 11:44

PrimaVillas

Een geweldige ervaring goede algemene info hoe alles werk in Spanje. Een zeer duidelijk verhaal waar we meteen een goed en vertrouwelijk gevoel bij hadden.

 • Heer/mevrouw Nijssen
 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

04/05/2018 12:52

PrimaVillas

Zeer prettige makelaar en doet meer dan alleen dat! Goede begeleiding tijdens het proces en een sterk team wat Jan Bloem begeleid.

 • Heer/mevrouw Wouter en Nancy Sakkers
 • Klanttevredenheidsonderzoek
10

01/05/2018 10:49

PrimaVillas

Wij zijn zeer onder de indruk van de dienstverlening en expertise van PrimaVillas. Het begon met een persoonlijk inventarisatiegesprek bij ons thuis waarin wij al onze wensen en vragen kwijt konden. Vervolgens werden we volledig begeleid bij het boeken van een vliegticket, auto en accommodatie in Spanje. Enkele weken later aangekomen in Spanje zijn wij meerdere dagen op pad geweest met Jan Bloem en heeft hij ons de mooiste plekjes laten zien. We wilden in eerste instantie voor een duurdere nieuwbouw villa kiezen, maar Jan raden ons dat af gezien de prijs te hoog was. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een reeds opgeleverde nieuwbouw villa. Jan heeft ons wederom van A tot Z begeleid, waaronder het openen van een bankrekening en aanvraag hypotheek, tot aan de notariële overdracht van de woning, het aanvragen van internet en telefonie, etc. Uiteindelijk heeft Jan ons zelfs persoonlijk naar verschillende winkels gebracht om meubelair en apparatuur te kopen en ons geholpen met het in elkaar zetten van enkele meubels. Kortom, wij zijn zeer onder de indruk en zouden PrimaVillas aan iedereen willen aanbevelen. Jan is eerlijk, direct en maakt waar wat hij zegt!

 • Heer/mevrouw Bakker
 • Klanttevredenheidsonderzoek
10

20/02/2018 11:13

PrimaVillas

Geweldige samenwerking, daarnaast werken ze met een top team van mensen. Prima villas raden wij zeker aan! Als we ooit gaan verhuizen binnen spanje bellen we zeker naar Jan Bloem!!

 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

06/02/2018 17:40

PrimaVillas

Uitstekende en deskundige begeleiding gedurende het totale proces van oriëntatie tot aankoop. Geen overhaaste beslissingen en adviezen, een duidelijke en goede afweging rekening houdend met de wensen en financiële mogelijkheden van de aanstaande koper. Goede oriëntatie op de lokale markt zowel qua mogelijkheden voor aankoop, als de lokale wetgeving en financiering. Geeft duidelijk inzicht inzicht in mogelijke valkuilen.

 • Klanttevredenheidsonderzoek
8

31/12/2017 14:28

PrimaVillas

one ervaring is goed met Prima Villas. het traject is prima verlopen.

 • Heer/mevrouw Wouters
 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

01/10/2017 15:55

PrimaVillas

Wij zijn erg tevreden over het hele traject van oriëntatie t/m na de aankoop. Jan luistert goed en verplaatst zich goed in zijn klanten. Hij heeft een uitstekend netwerk, dat beschikbaar is wanneer dat nodig is en met zijn kennis van zaken begeleidt en adviseert hij zijn klanten op prima wijze.

 • Klanttevredenheidsonderzoek
10

27/09/2017 17:18

PrimaVillas

Wij zochten een grondstuk in de buurt van Javea en hadden nogal wat wensen. Via internet kwamen we bij de website van PrimaVillas terecht en hebben we contact opgenomen met Jan Bloem. De eerste kennismaking was bij ons thuis. Jan legde ons helder en duidelijk uit wat we konden verwachten en wat zijn werkwijze was. Het klikte meteen. We hebben kort daarna een vlucht naar Alicante geboekt en Jan heeft ons twee dagen overal mee naartoe genomen zodat we de omgeving van Javea konden zien en ervaren. Ook hebben we diverse grondstukken bekeken. Niets was Jan teveel. Helaas vonden we nog niet het geschikte grondstuk dus zijn we een paar maanden later nog eens gaan kijken. Ook toen heeft Jan ons allerlei grondstukken laten zien, alsook villa's in aanbouw en we hebben diverse bouw firma's bezocht. Helaas zat ook deze keer ons droom grondstuk er nog niet bij. Terug in Nederland zagen we op internet een grondstuk in Altea. Toen hebben we Jan gevraagd om dit grondstuk in Altea te gaan checken voor ons. Dat heeft hij gedaan en hij stuurde ons informatie en filmpjes van het grondstuk. Daarop zijn wij meteen naar Altea gekomen en hebben dit grondstuk aangekocht. Jan heeft ons met het hele traject begeleid wat wij zeer prettig vonden. Ook de nazorg wordt door Jan verzorgt want met de aankoop van een grondstuk zijn we er nog lang niet. We gaan een villa laten bouwen en ook daar komt veel bij kijken. Wij kunnen PrimaVillas echt van harte aanbevelen. Jan Bloem is eerlijk, vakkundig, geduldig en ook nog eens heel erg aardig.

 • Saskia en Christine
 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

27/09/2017 10:37

PrimaVillas

Prima

 • Heer/mevrouw Damstra
 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

22/09/2017 10:32

PrimaVillas

Goed en positief, kennis van de omgeving en voor en nadelen van bepaalde percelen/panden. Misschien alleen iets meer duidelijkheid op papier en niet allen in woord over de procedure met aankoop.

 • Heer/mevrouw Kuiper
 • Klanttevredenheidsonderzoek

Scores PrimaVillas

Locatiescore afgelopen 12 maanden