PrimaVillas

Verdistraat 80, 1817JG Alkmaar
Website

Hieronder treft u de laatste ervaringen, reviews en beoordelingen met PrimaVillas. Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden.nl aan de hand van onze review richtlijnen en redactiebeleid.

Selecteer een vragenlijst

NPS meting

Voor u de vragenlijst invult, zouden we u willen vragen om onderstaand formulier in te vullen. De gegevens dienen ter controle, zodat we er zeker van kunnen zijn dat uw reactie oprecht is. Tevreden.nl ontleent zich geen rechten aan uw gegevens. Voor meer informatie zie onze Privacy & Disclaimer beleid hier.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit zonder toestemming met anderen gedeeld.

29 Beoordelingen

PrimaVillas heeft 29 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3 uit 10

Laatste Reviews

9.3
10

02/06/2019 11:49

PrimaVillas

Na benadering van hun website heel professioneel benaderd en met raad en daad geholpen. Naast het gekozen huis andere villas aanbevolen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van het woningaanbod. . Bij bezichtigingen een onpartijdig oordeel en ons attent maken op de plussen en minnen van de villas. Tijdens en na aankoop van de woning ook een super begeleiding gehad. Met iedereen waarmee Primavillas samen werkt zoals bv advocaat ( spreekt Nederlands) ook zeer goed en fijn contact gehad. Kortom: Primavillas is een echte aanrader. Zullen zeker contact houden. Kunnen het iedereen aan bevelen.

 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

03/04/2019 14:56

PrimaVillas

Het eerste contact met PrimaVillas verliep via de website, wij hadden dus geen referenties. Na een telefoongesprek waarin we duidelijk konden uitleggen waar we naar op zoek waren, zijn wij naar Spanje (Javea) gegaan. Het advies van PrimaVillas was om 2 dagen de tijd te hebben voor een rondleiding door de omgeving en het bekijken van huizen. Voor ons was het de eerste kennismaking met die omgeving en de rondleiding gaf een goede indruk en heel veel informatie. De volgende dag werden wij voorgesteld aan een bouworganisatie die villa's in aanbouw had op verschillende locaties. De afspraken waren goed voorbereid en het bezoek was daardoor zeer efficiënt: een gesprek bij de bouworganisatie, rondleiding op verschillende percelen in aanbouw en ook een rondleiding door een villa die gereed was. Door deze efficiënte manier van werken en de antwoorden op alle vragen die wij aan PrimaVillas konden stellen, hebben wij al snel een keuze kunnen maken voor een prachtig project in aanbouw. Van de aankoop van de villa hebben wij nooit een moment spijt gehad en ook hebben wij niet getwijfeld aan de deskundigheid van alle partijen die betrokken waren. Door de heldere adviezen van PrimaVillas en de nuttige contacten (zoals Nederlands sprekende advocaat, verzekeringsadviseur, accountant) hebben wij het traject als uitermate plezierig en niet stressvol ervaren. Kortom een aanrader om begeleiding te zoeken bij PrimaVillas voor de aankoop van onroerend goed in het buitenland!

 • Heer/mevrouw Melis
 • Klanttevredenheidsonderzoek
8

03/04/2019 14:34

PrimaVillas

Fijne benadering. Laten je goed kennis maken met de omgeving, waardoor je eerst een goede indruk krijgt waar je aan het zoeken bent. Korte lijnen in de communicatie. Eerlijk en oprecht.

 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

02/08/2018 11:27

PrimaVillas

uitstekend

 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

31/07/2018 08:25

PrimaVillas

Wij zijn uitstekend begeleid door Jan Bloem in dit traject. Hij kwam eerst bij ons thuis in Nederland om onze behoefte te inventariseren. Dat doet hij op en hele prettige, onafhankelijke manier. Vervolgens heeft hij ons de zoekregio in Spanje laten zien. Dat gaf ons een heel goed beeld van de plekken waar we wel of juist niet wilden zitten. En ook in het proces van zoeken tot aankoop hebben zij ons uitstekend begeleid. Absoluut een aanrader!

 • Klanttevredenheidsonderzoek
10

14/05/2018 14:37

PrimaVillas

Jan begreep heel precies naar welke soort woning we op zoek waren. Hij pikte er de voor ons perfecte woning uit. We konden in alle vertrouwen het aankoop-proces doorlopen, met hem aan onze zijde. Telkens we onzeker waren was hij er om ons te begeleiden.

 • Mevrouw Motté
 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

13/05/2018 11:44

PrimaVillas

Een geweldige ervaring goede algemene info hoe alles werk in Spanje. Een zeer duidelijk verhaal waar we meteen een goed en vertrouwelijk gevoel bij hadden.

 • Heer/mevrouw Nijssen
 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

04/05/2018 12:52

PrimaVillas

Zeer prettige makelaar en doet meer dan alleen dat! Goede begeleiding tijdens het proces en een sterk team wat Jan Bloem begeleid.

 • Heer/mevrouw Wouter en Nancy Sakkers
 • Klanttevredenheidsonderzoek
10

01/05/2018 10:49

PrimaVillas

Wij zijn zeer onder de indruk van de dienstverlening en expertise van PrimaVillas. Het begon met een persoonlijk inventarisatiegesprek bij ons thuis waarin wij al onze wensen en vragen kwijt konden. Vervolgens werden we volledig begeleid bij het boeken van een vliegticket, auto en accommodatie in Spanje. Enkele weken later aangekomen in Spanje zijn wij meerdere dagen op pad geweest met Jan Bloem en heeft hij ons de mooiste plekjes laten zien. We wilden in eerste instantie voor een duurdere nieuwbouw villa kiezen, maar Jan raden ons dat af gezien de prijs te hoog was. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een reeds opgeleverde nieuwbouw villa. Jan heeft ons wederom van A tot Z begeleid, waaronder het openen van een bankrekening en aanvraag hypotheek, tot aan de notariële overdracht van de woning, het aanvragen van internet en telefonie, etc. Uiteindelijk heeft Jan ons zelfs persoonlijk naar verschillende winkels gebracht om meubelair en apparatuur te kopen en ons geholpen met het in elkaar zetten van enkele meubels. Kortom, wij zijn zeer onder de indruk en zouden PrimaVillas aan iedereen willen aanbevelen. Jan is eerlijk, direct en maakt waar wat hij zegt!

 • Heer/mevrouw Bakker
 • Klanttevredenheidsonderzoek
10

20/02/2018 11:13

PrimaVillas

Geweldige samenwerking, daarnaast werken ze met een top team van mensen. Prima villas raden wij zeker aan! Als we ooit gaan verhuizen binnen spanje bellen we zeker naar Jan Bloem!!

 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

06/02/2018 17:40

PrimaVillas

Uitstekende en deskundige begeleiding gedurende het totale proces van oriëntatie tot aankoop. Geen overhaaste beslissingen en adviezen, een duidelijke en goede afweging rekening houdend met de wensen en financiële mogelijkheden van de aanstaande koper. Goede oriëntatie op de lokale markt zowel qua mogelijkheden voor aankoop, als de lokale wetgeving en financiering. Geeft duidelijk inzicht inzicht in mogelijke valkuilen.

 • Klanttevredenheidsonderzoek
8

31/12/2017 14:28

PrimaVillas

one ervaring is goed met Prima Villas. het traject is prima verlopen.

 • Heer/mevrouw Wouters
 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

01/10/2017 15:55

PrimaVillas

Wij zijn erg tevreden over het hele traject van oriëntatie t/m na de aankoop. Jan luistert goed en verplaatst zich goed in zijn klanten. Hij heeft een uitstekend netwerk, dat beschikbaar is wanneer dat nodig is en met zijn kennis van zaken begeleidt en adviseert hij zijn klanten op prima wijze.

 • Klanttevredenheidsonderzoek
10

27/09/2017 17:18

PrimaVillas

Wij zochten een grondstuk in de buurt van Javea en hadden nogal wat wensen. Via internet kwamen we bij de website van PrimaVillas terecht en hebben we contact opgenomen met Jan Bloem. De eerste kennismaking was bij ons thuis. Jan legde ons helder en duidelijk uit wat we konden verwachten en wat zijn werkwijze was. Het klikte meteen. We hebben kort daarna een vlucht naar Alicante geboekt en Jan heeft ons twee dagen overal mee naartoe genomen zodat we de omgeving van Javea konden zien en ervaren. Ook hebben we diverse grondstukken bekeken. Niets was Jan teveel. Helaas vonden we nog niet het geschikte grondstuk dus zijn we een paar maanden later nog eens gaan kijken. Ook toen heeft Jan ons allerlei grondstukken laten zien, alsook villa's in aanbouw en we hebben diverse bouw firma's bezocht. Helaas zat ook deze keer ons droom grondstuk er nog niet bij. Terug in Nederland zagen we op internet een grondstuk in Altea. Toen hebben we Jan gevraagd om dit grondstuk in Altea te gaan checken voor ons. Dat heeft hij gedaan en hij stuurde ons informatie en filmpjes van het grondstuk. Daarop zijn wij meteen naar Altea gekomen en hebben dit grondstuk aangekocht. Jan heeft ons met het hele traject begeleid wat wij zeer prettig vonden. Ook de nazorg wordt door Jan verzorgt want met de aankoop van een grondstuk zijn we er nog lang niet. We gaan een villa laten bouwen en ook daar komt veel bij kijken. Wij kunnen PrimaVillas echt van harte aanbevelen. Jan Bloem is eerlijk, vakkundig, geduldig en ook nog eens heel erg aardig.

 • Saskia en Christine
 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

27/09/2017 10:37

PrimaVillas

Prima

 • Heer/mevrouw Damstra
 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

22/09/2017 10:32

PrimaVillas

Goed en positief, kennis van de omgeving en voor en nadelen van bepaalde percelen/panden. Misschien alleen iets meer duidelijkheid op papier en niet allen in woord over de procedure met aankoop.

 • Heer/mevrouw Kuiper
 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

22/09/2017 01:05

PrimaVillas

Het traject is snel en soepel verlopen tot nu toe. We hopen dat de aankoop zelf net zo snel en soepel zal gaan verlopen.

 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

21/09/2017 22:06

PrimaVillas

Heel positieve ervaring

 • Klanttevredenheidsonderzoek
8

16/08/2017 15:20

PrimaVillas

Die ervaring is goed. Gehele traject is redelijk snel verlopen. Reden hiervoor is dat het huis van Mevr. Quanjer precies op het juiste moment voor ons te bezichtigen was. Dit huis stak naar onze mening n.l. met kop en schouders boven de rest uit. Jan heeft ons ook veel 'oude' huizen laten zien die we nooit zouden kopen!

 • Klanttevredenheidsonderzoek
10

15/07/2017 10:11

PrimaVillas

Onze ervaring met PrimaVillas is zeer positief!! Een fijn en betrouwbaar bedrijf met zeer veel expertise, ervaring en een groot netwerk waarmee je als klant bijna geheel ontzorgd kunt worden. Bedrijf hanteert een gedegen stappenplan om uiteindelijk je ultieme droomhuis te vinden!

 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

10/07/2017 16:27

PrimaVillas

Door het hele traject traject heeft Jan ons werkelijk zeer goed begeleid. Wij hebben gemerkt dat hij er in alle fases heel veel tijd in stopt en aandacht aan geeft. De fases die we met hem zijn doorgelopen waren de volgende: - Intake gesprek om duidelijk te krijgen wat wij echt zochten. - Oriëntatie op de mogelijkheden en bezichtiging van de mogelijkheden. - Keuze en onderhandelingen met de verkopende partij. - Afhandeling van de aankoop. Ook nadat wij ons huis hebben aangekocht heeft hij ons verder geholpen. Wij zochten een aannemer voor de verbouwing van het huis en het zwembad. Vanuit zijn kennis en netwerk hebben wij daarin onze keuze gemaakt. ook tijdens de verbouwing is hij betrokken gebleven en heeft ons ondersteund waar dat zinvol en mogelijk was. Wij kunnen Primavillas bij iedereen aanbevelen: zakelijk, betrokken, betrouwbaar, kennis van zaken, een goed lokaal netwerk en prettig in de samenwerking.

 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

08/07/2017 16:41

PrimaVillas

Top service met zeer professionele begeleiding !

 • Klanttevredenheidsonderzoek
9

06/07/2017 10:41

PrimaVillas

De rondleiding door PrimaVillas was fantastisch. De omgeving van Javéa en Moraira is uitgebreid getoond; ook zijn bijzondere strandjes en uitzichtpunten bezocht. Dit alles heeft uiteindelijk geleid tot de aankoop van een prachtige woning in Benitatxell. Het advies van PrimaVillas om van bepaalde juridische diensten gebruik te maken heeft de aankoop in goede banen geleid en het proces goed afgerond. Kortom zeer tevreden.

 • Klanttevredenheidsonderzoek
10

05/07/2017 21:35

PrimaVillas

Zeer kundig en vooral betrouwbaar

 • Klanttevredenheidsonderzoek

Scores PrimaVillas

Locatiescore afgelopen 12 maanden